Kalundborg Badminton Klub
Besøg vores side
Kalender

Nyheder


Kære alle !

Som I nok har set og hørt på diverse medier, er de nuværende restriktioner forlænget til og med 7. februar 2021.

Der er derfor ingen badminton førend tidligst den 8. februar. Vi følger udmeldingerne og skriver ud, når der igen kommer nyt.

Pas godt på hinanden  :-)
Kære alle

Som I nok har set og hørt på diverse medier, er de nuværende restriktioner forlænget til og med 17. januar 2021.

Der er derfor ingen badminton førend tidligst den 18/1. Vi følger udmeldingerne og skriver ud, når der igen kommer nyt.

I ønskes alle et godt nytår og på gensyn til fjerbold :-)

Bestyrelsen

Kære medlemmer af KBK

Som I sikkert allerede har hørt, bliver de nuværende regler omkring forsamlingsforbud forlænget til og med 13/12.

Det betyder, at vi til og med uge 50 fortsætter med at spille på de tider, på de baner og med de anvisninger, som vi har kørt med siden uge 43. Det er meget vigtigt, at man spiller på anviste baner af hensyn til restriktionerne, så vi overholder alle krav. Hvis nogen er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte bestyrelsen i klubben, så forsøger vi at hjælpe, så godt vi kan :-)

Julestævne:

Vi afholder julestævne for ungdom (dog ikke MINIton) den 14/12 som tidligere meddelt. Vi har tjekket med flere instanser og har fået ok. Vi har dog besluttet, at det bliver UDEN forældre i år. Det er vi kede af, men det vigtigste for os er, at børnene i hvert fald kan få deres traditionelle julestævne. Vi starter kl. 16:15 og er færdig ca. 18:30-18:45 afhængig af antal tilmeldte. Husk at skrive jer på listerne i hallen eller til Gitte Heiberg på tlf. 26205374.

Til jer voksne, ja så bliver der desværre IKKE noget julestævne for jer i år. Det beklager vi meget, men restriktionerne gør det umuligt for os. Vi vender stærkt tilbage næste år.

Til sidst et lille hint: Tjek Kalundborg Nyt på tirsdag den 25/11 under foreningssider og TV-Kalundborg den 30/11 ;-)

Hilsen

Bestyrelsen

Kære KBK-medlemmer !

Der står i klublokalet en tavle med billeder og forklaring på, hvordan man kan bestille klubtøj. Priserne er påsat, og foran ligger en blok, hvor man kan skrive sig på, og hvordan man betaler på Mobilpay.

For ungdommen kan trænerne rådspørges, og for voksne kan de ringe til Finn Korslund (22592324) hvis han ikke er i hallen. 

Bestillingsperioden er Max 14 dage fra i dag (mandag den 16. november) til mandag d. 30. november. 

Bestyrelsen